Kam v okolici

Home / Kam v okolici

Zanimivo

V okolici

Medulin skupaj z bližnjo okolico ponuja obilo zanimivosti, ki bodo navdušile slehernega obiskovalca naše Ville. V nadaljevanju vam predstavljamo le nekatere izmed njih, ki jih naši gostje najpogosteje obiščejo.

ADRENALINSKI PARK

V kolikor z vami potujejo otroci ali najstniki, boste navdušeni nad Adrenalinskim parkom, ki je lociran v gozdu in se razprostira na 12.000 m2. Hoja po vrvi, zip.line paintball in vožnja z “buggy-i” garantira zabavo za celotno družino. Oddaljen je 2km od naše ville.

POVEZAVA >>

WAKE PARK

Wake park vam nudi možnost, da uživate v deskanju na vodi v varnem in organiziranem okolju. Nahaja se približno 6 kilometrov od Medulina.

POVEZAVA >>

NACIONALNI PARK KAMENJAK 

Približno 11 kilometrov od Medulina se razprostira 9,5 km dolgo zaščiteno naravno območje Kamenjak. Čudovite plaže, zalivčki in mediteransko rastlinje, kjer vsak lahko najde svoj kotiček pod soncem in uživa v morskem zraku.

POVEZAVA >>

ARENA PULA 

Najbolj znan in najbolj pomemben spomenik, zgradba, s katero se prične in konča vsak ogled mesta – puljska Arena – je prizorišče gladiatorskih bojev. Grajena je bila v I. st. za časa vladavine cesarja Vespazijana istočasno z največjo in najbolj znano zgradbo te vrste – Kolosejem v Rimu. Arena je od Medulina oddaljena 10 km.

POVEZAVA >>

AQUARIUM PULA

Spoznajte skrivnosti vodnega okolja v Aquariumu Pula. Nahaja se 12 kilometrov od Medulina.

POVEZAVA >>

NACIONALNI PARK BRIONI

Lahko se odločite za obisk naravnega parka Brijuni. Vsak dan se lahko pridružite organiziranemu izletu iz Fažane. Do Fažane znaša 20 min vožnje z avtom.

POVEZAVA >>

ARHEOLOŠKI PARK VIŽULA

V samem srcu medulina in zgolj streljaj izven glavne turstične zone lahko najdete arheološki park Vižula, miren prostor z tisočletno zgodovino. Oddaljen je cca 1,5 km od naše ville.

POVEZAVA >>

DINO PARK

Dinopark je odlična destinacija za vznemirljiv družinski izlet. Nahaja se le nekaj minut od Poreča oz. približno 45 minut od naše ville.

POVEZAVA >>

EnglishSlovenia